RICHTER IMA

RICHTER IMA begeleidt organisaties in het verbeteren van hun operationele prestaties. Op een pragmatische wijze wordt Lean Management, operationeel management en verandermanagent samengebracht om transitieprocessen vorm te geven en de mensen van een organisatie in hun kracht te zetten.

Jan Mekers

Jan is er van overtuigd dat Lean leiderschap, transparantie in procesprestaties en continu verbeteren de belangrijkste succesfactoren van een organisatie is. Hij heeft een technische bedrijfskundige achtergrond gecombineerd met organisatieverandering. In zijn professionele leven heeft hij zich breed ontwikkeld in de industrie- en zorgsector.

Hij laat andere excelleren door faciliterend en richtinggevend op te treden, waardoor het individu een extra stap gaat zetten om het resultaat te bereiken. Als geen ander is hij in staat beweging te realiseren.

Tot zijn expertisegebieden behoren: Lean Management, Six Sigma, Proces- en Prestatiemanagement, Operations Management en Verandermanagement.


Faciliterend leiderschap is nodig om een Lean transformatie te laten slagen. RICHTER IMA laat mensen groeien door ze de ruimte te geven.

Denk groot en handel in kleine stapjes!
Eindhoven, april 2012